Thinspo a typy Claudie Shiffer
18. 11. 2008
Claudia si svoji postavu udržuje pomocí přísného stravovacího režimu. Před polednem nejí nic jiného než ovoce. Hlavní jídlo má k obědu a večer jí většinou už jen napařenou zeleninu. Chcete-li následovat Claudii, zde máte několik nápadů na ovocnou snídani a na přípravu napařované zeleniny k večeři:
Salát z lesního ovoce (1 porce)
50 g jahod, hrst malin, ostružin a borůvek
Jahody rozmixujeme, smícháme se zbývajícím ovocem a podáváme.
Melounové překvapení (1 porce)
1/2 menšího melounu (jakýkoli druh), 50 g malin, 50 g modrého hroznového vína, š'táva z 1/2 pomeranče
Ze středu melounu odstraníme zrníčka. Naplníme malinami a hroznovým vínem. Nakonec pokapeme pomerančovou šťávou.
Pečený banán (1 porce)
Banán položíme na plech, dáme do trouby rozehřáté na 180° a pečeme asi 15 minut. Když je slupka černá, banán podélně rozřízneme a dužinu vyjídáme lžičkou.
Napařené čínské zelí s ústřicovou omáčkou (1 porce)
2 hlávky čínského zelí, 2 lžíce ústřicové omáčky, tabasko
Čínské zelí napaříme do křupava. Mezitím v pánvi ohřejeme ústřicovou omáčku s několika kapkami tabaska. Omáčku nalijeme lžící na napařené čínské zelí.
Napařená brokolice se slunečnicovými semínky (1 porce)
1 hlávka brokolice, 1 lžíce slunečnicových semínek, sojová omáčka
Košťál brokolice oloupeme a nakrájíme na kolečka a spolu s růžičkami ho napaříme do měkka. Uvařenou brokolici na hrubo nakrájíme, smícháme se slunečnicovými semínky a pokapeme sojovou omáčkou.